Στείλε στη ΦΥΣΗ ΤV το VIDEO σου!

Μπορείτε να μας στείλετε το βίντεο σας μέσω του συστήματος Mεταφοράς Δεδομένων www.wetransfer.com χρησιμοποιώντας μόνο το εμαίλ σας.Η διαδικασία είναι πολύ απλή,δωρεάν κ χωρίς εγγραφές ή άλλες χρονοβόρες διαδικασίες.

Πηγαίνουμε στην ιστοσελίδα του www.wetransfer.com

Στο τετραγωνάκι που γράφει +Add files (2GB remaining) ανεβάζουμε διαλέγοντας το βίντεο μας που έχουμε αποθηκεύσει στον υπολογιστή μας.

Στο επόμενο τετραγωνάκι που γράφει Enter friend's email address(es) γράφουμε το εμαίλ: fisitv@gmail.com ενώ στο τετραγωνάκι που γράφει Enter your email address συμπληρώνετε το δικό σας εμαίλ.

Στο τετραγωνάκι που γράφει Type your message (optional) μπορείτε να μας γράψετε σε λατινικούς χαρακτήρες τα στοιχεία σας ή το μύνημα σας(δυστυχώς το σύστημα δεν αναγνωρίζει προς το παρόν ελληνικούς χαρακτήρες),αν κ θα προτιμούσαμε να μας στείλετε ένα εμαίλ σας με τις πληροφορίες σας στοfisitv@gmail.com

Τέλος πατάμε πάνω (κάνουμε κλικ)στο τετραγωνάκι που γράφει Transfer κ το βίντεο ή file μας φορτώνεται αυτόματα κ όταν φορτωθεί όλο,στέλνεται αυτόματα στο ΦΥΣΗ ΤV κ εσείς λαμβάνετε ενημερωτικό μύνημα στο εμαίλ σας ότι το βίντεο ή file σας έφτασε στον παραλήπτη του.

Με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να στείλετε το βίντεο ή file σας πάντα στοfisitv@gmail.com χρησιμοποιώντας τα παρακάτω παρόμοια συστήματα Mεταφοράς Δεδομένων όπως :

http://www.dropsend.com

http://www.sendspace.com

http://www.filedropper.com

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το video σας σε όποιο site φιλοξενίας επιθυμείτε και να μας στείλετε με email τον κωδικό embed του video σας ώστε να μπορέσουμε να το ενσωματώσουμε στα video.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: fisitv@gmail.comΌλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο www.fisi.tv περνά από διαδικασία ελέγχου-έγκρισης. Δεν υπάρχει αυτόματη έγκριση videos.Αν το video σας δε δημοσιευτεί μετά από ένα χρονικό διάστημα, αυτό σημαίνει ότι δεν εγκρίθηκε. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail εάν γνωρίζουμε το δικό σας.

© Copyright 2009 www.fisi.tv All Rights Reserved Απαγορεύεται η αντιγραφή,αναδημοσίευση, μερικού ή ολικού κειμένου, φωτογραφίας και όποιου άλλου υλικού από την σελίδα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.