Καλώς ήλθατε στον διαδικτυακό τόπο της ΦΥΣΗ ΤV

Σχετικά μ'εμάς

Η Φύση ΤV δημιουργήθηκε και συντηρείται από αγάπη και μεράκι για το Κυνήγι,το Ψάρεμα και την ζωή στην ελληνική ύπαιθρο.To www.fisi.tv υπήρχε στα σχέδια μας από πιο παλιά, όταν πιστεύαμε ότι υπήρχε μεγάλη έλλειψη ενημέρωσης για την ζωή στην ελληνική φύση,έλλειψη κυνηγετικής κ αλιευτικής παιδείας. Σήμερα, μερικά χρόνια αργότερα και με την πρόοδο της τεχνολογίας, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μας, πραγματικότητα.Να μπορέσουμε να δώσουμε τον λόγο σε εσάς,σε όλους αυτούς που αγαπούν αληθινά τη φύση,το κυνήγι,το ψάρεμα μέσω μιας web TV,έτσι ώστε να μπορούν όλοι να στείλουν ένα video τους σε ένα ιστότοπο με κοινά ενδιαφέροντα.Έτσι θα αναδειχτούν όχι μόνο οι ομορφιές της πατρίδος μας,οι όμορφες στιγμές από το κυνήγι και το ψάρεμα,αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασχολίες αυτές κ θα γνωρίσουμε όλοι μας καλύτερα αυτό που αγαπάμε και μας ενώνει.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευκολόχρηστη και δωρεάν υπηρεσία που εστιάζει στο σημαντικότερο - τα βίντεο & φωτογραφίες σας σχετικά με την ζωή και ασχολίες στην ύπαιθρο.Θα προσπαθήσουμε να θέσουμε μαζί σας τις καλύτερες βάσεις για να γνωρίσουμε όλοι μας καλύτερα τη φύση,να την βιώσουμε,να την προστατεύσουμε πραγματικά αλλά και να αναβαθμίσουμε την κυνηγετική παιδεία στην χώρα μας,με κύριο σκοπό τη διαφύλαξη του κυνηγίου,του ψαρέματος και της ζωής στην ύπαιθρο.

Η Φύση ΤV παρουσιάζει video με τη μέθοδο embed. Κανένα απο τα προβαλλόμενα video δεν φιλοξενείται στο server μας εκτός από τα δικής μας παραγωγής,ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας είναι φυσικά χωρίς χρέωση.
Αν έχετε κάποια επισήμανση, διόρθωση ή ακόμα και αναφορά σχετικά με το περιεχόμενο της ιστοσελίδα μας μπορείται να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας στείλουμε σχετική απάντηση άμεσα.
To www.fisi.tv απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με τη φύση,το κυνήγι,το ψάρεμα και μόνο. Δεν μπορείτε δηλαδή να ανεβάσετε άσχετα βίντεο ή το αγαπημένο σας τραγούδι, υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες που καλύπτουν αυτή σας την ανάγκη. Να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για τη μετάδοση οποιουδήποτε υλικού που είναι δυσφημιστικής, προσβλητικής ή απειλητικής φύσης ή το οποίο παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων μερών, ή για το σκοπό της πρόκλησης διατάραξης, παρενόχλησης, ή περιττής ανησυχίας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Στη Φύση ΤV είναι υποχρεωτικό οποιοδήποτε βίντεο ή υλικό ή δημοσίευση να αφορά το κυνήγι,το ψάρεμα,τη φύση!

Η web Φύση ΤV είναι μέλος της Federazione Media Digitali Indipendenti

Ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας και ζητούμε συγνώμη για τυχόν λάθη αλλά η Φύση ΤV είναι σε συνεχή εξέλιξη,δημιουργία και under construction.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την web Φύση ΤV!

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Αθαν.Παπαδοκοτσώλης

Tηλ. Eπικοινωνίας: +30 6970686849

e-mail : fisitv@gmail.com

skype: fisitv

 

 

© Copyright 2009 www.fisi.tv All Rights Reserved Απαγορεύεται η αντιγραφή,αναδημοσίευση, μερικού ή ολικού κειμένου, φωτογραφίας και όποιου άλλου υλικού από την σελίδα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.