Άρτα: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, όταν 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους και χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή. Ο 33χρονος πήρε μαζί του τον 16χρονο ανιψιό του.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του. Ο θάνατος του 33χρονου ήταν ακαριαίος και στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του 16χρονου έσπευσε στο σημείο.

Άρτα: Σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος – Κρίσιμη η κατάστασή του

Όταν ο πατέρας του 16χρονου έφτασε κοντά στο παιδί του, τον ρώτησε τι συνέβη και το παιδί σε κατάσταση σοκ τον κοίταξε και του είπε πως σκότωσε τον θείο του, στρέφοντας ταυτόχρονα την καραμπίνα πάνω του και αμέσως αυτοπυροβολήθηκε.

Οι κυνηγοί της ομάδας ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τον 16χρονο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση του 16χρονου με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr