Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας κτηνοτρόφος στην Άση Γωνιά Χανίων, που βρήκε 30 από τα ζώα του νεκρά κάτω από ένα δέντρο.

Ο Γιώργος Πλυμάκης, στην αρχή πίστεψε πως κάποιος σκότωσε τα ζώα του, έκπληκτος όμως άκουσε τον κτηνίατρο να του λέει πως τα πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό. Τα είκοσι πρόβατα και οι δέκα κριοί βρέθηκαν νεκρά το ένα δίπλα στο άλλο, κάτω από ένα δέντρο σε μία δύσβατη περιοχή στη θέση Αμμολοχιά.

Όπως ο ίδιος είπε στην ΕΡΤ Χανίων χθες είχε έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, ενώ έπεσαν και παρά πολλοί κεραυνοί. Ο κτηνοτρόφος που επικοινώνησε με τον ΕΛΓΑ, αύριο θα κάνει αναγγελία για το συμβάν και στη συνέχεια κλιμάκιο του οργανισμού θα επισκεφθεί την περιοχή για να το καταγράψει, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να αποζημιωθεί.

Πηγή: protothema.gr Φωτογραφία: ekriti.gr

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Με την τυπωτική μηχανή φυσιγγίων Kit Stampa bossoli SB-MINI (Versione manuale) μπορείτε να τυπώσετε τα δικά σας φυσίγγια .Ο εκτυπωτής προορίζεται για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση. Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες πολλών ιδιογομωτών που θέλουν να τυπώσουν από μόνοι τους τα φυσίγγια τους κ να τα κάνουν μοναδικά. Είναι πολύ απλός στη χρήση και άμεσα έτοιμο για χρήση, μπορεί να εκτυπώσει λογότυπα, γραπτά και αριθμούς σε κενούς ή γεμισμένους κάλυκες οποιουδήποτε διαμέτρου από 12 έως 36. Δεν απαιτεί καμία προσαρμογή και προσαρμόζεται αυτόματα σε διαφορετικά μεγέθη. Η αλλαγή χρώματος μελανιού είναι γρήγορη και καθαρή. Ο εκτυπωτής λειτουργεί με επαγγελματικό μελάνι πάστας, επιτρέποντας έτσι πολύ ευκρινείς και εξαιρετικά ανθεκτικές εκτυπώσεις τόσο σε πλαστικούς κάλυκες όσο και σε χάρτινους. Διαθέσιμα μελάνια σε χρώματα: μαύρο / άσπρο / ασημί / χρυσό / κόκκινο / μπλε / κίτρινο / πράσινο. Με τις παρεχόμενες στάμπες σφραγίδες μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορους συνδυασμούς εκτυπώσεων, επιλέγοντας από τους διαφορετικά θέματα και αριθμούς που προτείνονται, αρχίζετε αμέσως να τυπώνετε. Το μηχάνημα παράγεται και κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την OMV.
Υπάρχουν πολλά λογότυπα διαθέσιμα και μπορούν επίσης να γίνουν κατόπιν αιτήματος. Υπάρχει Κατάλογος με θέματα,νούμερα,κ.α. ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.
Τον Εκτυπωτή φυσιγγίων θα τον βρείτε όπως κ όλα τα προιόντα της OMV,στις καλύτερες τιμές για τους φίλους ιδιογομωτές μας,στο κατάστημα ΦΥΣΗ EVER,
Θηβών 475, ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΚ 12243 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2105900519 & 6970686849