Αγαπητά μέλη και φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου της Αίγινας,
είναι γνωστό σε όλους ότι η χρονική περίοδος που διανύουμε, λόγω της πανδημίας του Covid 19, είναι από τις δυσκολότερες της ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χωρίς αμφιβολία είναι αναγκαίο να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούμε όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα τα μέτρα προστασίας.
Παρά το γεγονός ότι ανήκε στις προθέσεις μας η πραγματοποίηση μίας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για να βρεθούμε όλοι πιο κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της συνεργασίας για την από κοινού λύση των προβλημάτων, αυτό, μέχρι στιγμής δεν είναι εφικτό.
Υπάρχουν όμως κάποιες δράσεις στις οποίες μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, αρκεί να υπάρχει η διάθεση για προσφορά.
Μία από τις αναγκαίες δράσεις που αναπτύσσονται αυτές τις μέρες από το Σύλλογό μας, είναι το όργωμα και η σπορά, σε εκτάσεις που παλιότερα ήταν καλλιεργήσιμες και σήμερα παραμένουν αναξιοποίητες, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να εξασφαλίσουμε την επιβίωση, την αύξηση και την ανάπτυξη της άγριας πανίδας του νησιού μας.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, καλούμε όσα μέλη ή φίλους έχουν τη διάθεση να προσφέρουν εθελοντικά, είτε δίνοντας την έγκρισή τους στο Σύλλογο, για την καλλιέργεια εκτάσεων που ανήκουν στην ιδιοκτησία τους και παραμένουν ακαλλιέργητες, είτε διαθέτοντας τα μηχανήματά τους για το όργωμα, είτε αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της σποράς, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο ή τα μέλη του Δ.Σ στα τηλέφωνα :
Λοράνδος Γιώργος 6938162176 – Ζαραβέλλας Μιχάλης 6979075150 – Βουβάκης Παρασκευάς 6972169267
Χροναίος Ζήσης 6938566701

Με φιλικούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ
του Κυνηγετικού Συλλόγου της Αίγινας.

kaliakouda