Παρακαλούμε όλους τους κυνηγούς, να περιορίσουν τις εκπαιδευτικές τους εξορμήσεις μόνο στις ζώνες εκπαίδευσης σκύλων, καθώς διανύουμε την κρίσιμη περίοδο αναπαραγωγής των θηραμάτων που πρέπει να σεβαστούμε, να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε.

Φίλε και συνάδελφε κυνηγέ.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των σκύλων μας την περίοδο που δεν επιτρέπεται η θήρα, τόσο για να διατηρούμε την φυσική τους κατάσταση και να βελτιώνουμε τις ικανότητες τους όσο και για να μπορούμε κι εμείς να βρισκόμαστε στο δεύτερο σπίτι μας, τη φύση ,που με σεβασμό διαχειριζόμαστε.

Δεδομένης όμως της αναπαραγωγικής περιόδου των θηραμάτων που διανύουμε παρακαλούμε όλους τους κυνηγούς, να περιορίσουν τις εκπαιδευτικές τους εξορμήσεις μόνο στις ζώνες εκπαίδευσης σκύλων, καθώς διανύουμε την κρίσιμη περίοδο αναπαραγωγής των θηραμάτων που πρέπει να σεβαστούμε, να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε. Παρακαλούμε να δείξουμε περισσότερη ευαισθησία στην περιοχη κοντά στο καταφύγιο του χρυσού, καθώς η προσπάθειες του συλλόγου και των μελών του, τα τελευταία χρόνια απέδωσαν καρπούς και παρατηρείται αύξηση και διασπορά του πληθυσμού της πεδινής πέρδικας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών