Δεν είχε ξεχάσει ποιος τον είχε πληγώσει και η εκδίκηση του ήταν τρομερή. Έτσι, ένα ελάφι σκότωσε έναν κυνηγό στο Όρεγκον.

Ο Mark David, ένας 66χρονος, κυνηγούσε με τόξο σε μια ιδιωτική περιοχή στο Tillamook το Σάββατο, όταν εντόπισε ένα ελάφι και το τραυμάτισε με ένα βέλος. Αλλά όταν έψαχνε το θήραμά του δεν το βρήκε πριν σκοτεινιάσει. Έτσι σταμάτησε για να ξαναρχίσει την έρευνά του την επόμενη μέρα. Και έτσι ήταν: περίπου στις εννέα το πρωί κατάφερε να βρει το τραυματισμένο ζώο και ήταν έτοιμος να το τελειώσει με το τόξο του. Αλλά το ζώο ήταν πιο γρήγορο και κατανάλωσε την εκδίκηση του: το ελάφι επιτέθηκε στον κυνηγό χτυπώντας τον στο λαιμό με τα πέντε μυτερά κέρατα.

Με τον κυνηγό υπήρχε επίσης ο ιδιοκτήτης της γης που προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά η πληγή ήταν πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με την κρατική αστυνομία του Όρεγκον, το ελάφι αργότερα σκοτώθηκε και το κρέας του δωρίστηκε στη φυλακή του νομού Tillamook.

Περίπου 700 Αμερικανοί σκοτώνονται από άγρια ​​ζώα κάθε χρόνο, οι περισσότεροι από ελάφια, αν και αυτό συμβαίνει συνήθως από τροχαία ατυχήματα: σύμφωνα με δημοσίευμα που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Wildland Resources του κρατικού πανεπιστημίου της Γιούτα, η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από άγρια ​​ζώα προέρχεται από συγκρούσεις οχημάτων ή μετάδοση ασθενειών, μόνο το 1% προέρχεται από επιθέσεις ζώων και το μεγαλύτερο μέρος από επιθέσεις από ερπετά.

Για το ΦΥΣΗ TV-www.fisi.tv Βαγγέλης Παπαδοκοτσώλης ©.

kaliakouda