Ο σκύλος επιτέθηκε στο κορίτσι στη Λάρισα, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κοντά της, ήταν ο πατέρας της.

Εφιαλτικές στιγμές για ένα μικρό παιδί στη Λάρισα που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο. «Ο σκύλος επιτέθηκε ξαφνικά αλλά ευτυχώς ήμουν κοντά» λέει ο πατέρας της…

Ο σκύλος επιτέθηκε στο κορίτσι στη Λάρισα, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κοντά της, ήταν ο πατέρας της. Η νέα επίθεση όμως προκαλεί αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να δηλώνουν φοβισμένοι από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή. Για την ώρα το πρόβλημα συνεχίζεται και οι καταγγελίες για τα αδέσποτα σκυλιά, διαδέχονται η μία την άλλη.

Υπό το καθεστώς τρομοκρατίας ζούνε το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του χωριού Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών στη Λάρισα, εξαιτίας αδέσποτων σκύλων που έχουν επιθετική συμπεριφορά. Πρόσφατα ένα ανήλικο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από ένα αγριεμένο σκυλί και παραλίγο να είχαμε παρατράγουδα, αν δεν επενέβαινε εγκαίρως ο πατέρας της για να την σώσει κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου.

Ειδικότερα ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει στο onlarissa.gr, πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα πέθανε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.

Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως ο ίδιος καταγγέλλει, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ newsit.gr

kaliakouda