ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δύο αγριογούρουνα εμφανίστηκαν το πρωί στην πλατεία Πολιτείας /Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες /Επί τόπου η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς

Επόπτες της καθαριότητας και εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς από τις 7.30 το πρωί βρίσκονται στην πλατεία της Πολιτείας όπου έκαναν την εμφάνιση τους δύο αγριογούρουνα. Οι εργαζόμενοι του Δήμου ελέγχουν εάν οι κάδοι απορριμμάτων είναι κλειστοί και μαζεύονται τροφές που βρίσκονται εκτός αυτών.  

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Ζέτη Κασιμάτη ειδοποίησε το Δασαρχείο Πεντέλης για το περιστατικό ενώ εντός της ημέρας θα αποσταλεί και σχετική επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο.

Οι κάτοικοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να χρησιμοποιούν πάντα λουρί όταν βγάζουν περίπατο τα κατοικίδια ζώα τους και να κρατούν μεγάλη απόσταση από τα αγριογούρουνα. Παρακαλούνται  επίσης να μην πετούν σε καμία περίπτωση απορρίμματα εκτός των κάδων όπως και τροφή για τα αδέσποτα σε εξωτερικούς χώρους.

 Προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κινούνται στην περιοχή ιδιαίτερα τις βραδινές και νυχτερινές ώρες.

ΠΗΓΗ https://armonia-media.gr/

kaliakouda