Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση IWA Outdoor Classics 2020 που είχε μετατοπιστεί για τις 3 με 6 Σεπτεμβρίου 2020, η οποία θα πραγματοποιούταν στο  Messezentrum Nürnberg  στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Νέες ημερομηνίες λοιπόν για το IWA 2021: 12-15 Μαρτίου 2021, χωρίς ημέρες ανοιχτές στο καταναλωτικό κοινό.
Η ομάδα του NürnbergMesse IWA ανακοίνωσε τα εξής: «Ενόψει της συνεχιζόμενης πανδημίας Coronavirus και των επιπτώσεών της στην παγκόσμια οικονομία, η NürnbergMesse αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το IWA Outdoor Classics από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Η αβέβαιη κατάσταση παρουσιάζει μέχρι στιγμής άγνωστες προκλήσεις για τον τομέα. Η απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε το IWA Outdoor Classics φέτος είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά μαζί πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Συνεπώς, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση στις συνήθεις παραδοσιακές ημερομηνίες,στις 12-15 Μαρτίου 2021 στη Νυρεμβέργη. “

Ομοίως, οι προγραμματισμένες ημέρες ανοιχτές στο κοινό δεν θα πραγματοποιηθούν. Οι διοργανωτές του IWA θα επανέλθουν πλήρως στον παραδοσιακό τρόπο, για να προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια προγραμματισμού στη βιομηχανία και τους επισκέπτες. Ένας κύκλος πελατών της IWA με εκπροσώπους της βιομηχανίας θα συζητήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020 εάν αυτά τα έργα πρέπει να υλοποιηθούν στο μέλλον και σε ποια κατεύθυνση πρέπει να αναπτυχθεί το IWA OutdoorClassics ως έκθεση.

Η Διεθνής Έκθεση IWA Outdoor Classics θεωρείται η κορυφαία στο είδος της. Πραγματοποιείται δε ανελλιπώς τα τελευταία 46 χρόνια και αφορά κυρίως σε ειδικά σπορ εξωτερικών χώρων και δραστηριότητες στη φύση,κυνήγι, ψάρεμα, εξαρτήματα κυνηγιού και αυτοάμυνα. Στην έκταση των 58.177 τ.μ., φιλοξενούνται 1.619 εκθέτες, εκ των οποίων οι 1.314 είναι διεθνείς. Φέτος, στην έκθεση τον Μάρτιο που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας αναμένονταν πάνω από 45.000 ειδικοί επισκέπτες, εκ των οποίων οι 28.000 θα ταξίδευαν στη Γερμανία από διάφορες χώρες του κόσμου.  

Έτσι η Διεθνής Έκθεση IWA Outdoor Classics 2021 στη Γερμανία θα γίνει στις 12-15 Μαρτίου 2021.

Η συντακτική ομάδα του ΦΥΣΗ TV-www.fisi.tv ©.

kaliakouda