Οι εκθέσεις ΝΑΤΕΧ & ΑRTEMIS OUTDOOR 2020 αναβάλλονται, μετά την κλιμάκωση εκδήλωσης κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα μας.

Όπως είχε αναφερθεί και στην ακριβώς προηγούμενη ανακοίνωση, η διοργανώτρια εταιρία παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις και βρισκόταν σε διαρκή επαφή με τις αρχές – οι οποίες επέτρεπαν την πραγματοποίηση των – έτσι ώστε αν προέκυπταν αλλαγές να αντιδρούσε ανάλογα, όπως και συνέβη.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων της επίμαχης επιδημίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια και μας εξωθεί στην αναγκαστική αναβολή των εκδηλώσεων. Η υγεία και η ασφάλεια όλων είναι η μόνη μας προτεραιότητα.

Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη όλες τις παραμέτρους και επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε την εξέλιξη της νόσου, δεν θα προβούμε σε άμεση ανακοίνωση νέας ημερομηνίας, καθώς μία τέτοια κίνηση θα ήταν άκαιρη, ευκαιριακή και ανεύθυνη.

Βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τελείως πρωτόγνωρο για τα εγχώρια, αλλά και παγκόσμια χρονικά και δεν υπάρχει ξεκάθαρη μορφή διαχείρισης του.

Ελπίζουμε, η κατάσταση να αποκλιμακωθεί σύντομα και η κοινωνία μας να ανακουφιστεί από αυτό το δεινό, που απειλεί την υγεία και την οικονομία.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Να είστε όλοι καλά!

kaliakouda