Το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης στην Πτολεμαΐδα στις 18 και 19 Ιουλίου 2020, λόγω των έκτακτων μέτρων που λήφθηκαν για την πανδημία που πλήττει τη χώρα μας και όλο τον πλανήτη!

Δυστυχώς, βάση του νέου Φ.Ε.Κ., είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλλουμε την έκθεση και το σεμινάριο και δίνουμε νέα ημερομηνία διεξαγωγής την 22 και 23 Αυγούστου 2020.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που έδειξαν τεράστια επιθυμία για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ομίλου. Οι δηλώσεις των συμμετοχών πολλές, ενώ τεράστια ήταν και η “δίψα” για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Σας ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά όλους σας και σας περιμένουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Για όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν από σήμερα κι όλας να δηλώνουν τη συμμετοχή τους για τον Αύγουστο, στο μέλος του Δ.Σ. του ομίλου, Μάνο Ηλία στο τηλέφωνο 6942631712.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον Κ.Σ. Εορδαίας και το Δήμαρχο της πόλης, για τη στήριξη τη συμπαράσταση και την υπόσχεσή τους για μια ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση τον Αύγουστο.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους σας!

kaliakouda