O Κερτ Ζουμά

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με τον ποδοσφαιριστή της Γουεστ Χαμ Κερτ Ζουμά να ασκεί βιά στη γάτα του 

Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός φαίνεται σε βίντεο που  δημοσίευσε η  «Sun» να κλωτσά  και να πετά στο πάτωμα την κατοικίδια γάτα του. 

Σαν να μην έφτανε αυτό , την ώρα που ο παίκτης της Γουέστ Χαμ επιτίθεται στη γάτα, ο αδερφός τραβάει βίντεο και μάλιστα γελώντας.

Γι’ όλα αυτά ο έμπειρος στόπερ των «σφυριών» αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις, καθώς είναι δεδομένο πως θα του απαγγελθούν κατηγορίες βάσει του αυστηρού νομικού πλαισίου που υπάρχει στην Αγγλία. Μάλιστα, ο νέος νόμος προβλέπει ακόμη και φυλάκιση από έξι μήνες έως και πέντε χρόνια!

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, η MET Police του Λονδίνου δεν θα προχωρήσει σε διενέργεια έρευνας για το περιστατικό

Από την πλευρά του πάντως ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ και αφότου τα βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, απολογήθηκε για τις πράξεις του.

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ η Γουέστ Χαμ εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τις πράξεις του Κερτ Ζουμά.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «σφυριών».

Πηγή: thesun

Πηγή: https://www.skai.gr/

kaliakouda