Peninsula Open Space Trust

Η παράξενη συνεργασία μεταξύ κογιότ και ασβού: σύντροφοι στο κυνήγι.
Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις κοινωνικές σελίδες του Peninsula Open Space Trust / Pathways for Wildlife, τα δύο ζώα βιντεοσκοπίστηκαν για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο σε ένα νυχτερινό κυνήγι.

Πραγματικά και αδιαχώριστα εμφανίζονται κογιότ και ασβός σε ένα νυχτερινό κυνήγι. Το κογιότ , ευκίνητο και αλματώδες,ο ασβός, αργός και αδέξιος: εδώ είναι η περίεργη συνεργασία για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο και εξαπλώθηκε στις κοινωνικές σελίδες του Peninsula Open Space Trust / Pathways for Wildlife. Τα δύο ζώα, τόσο διαφορετικά σε σχήμα και εμφάνιση, σε μερικά πλαίσια εμφανίζονται κοντά και έτοιμα για οτιδήποτε μέσα στη μεγάλη αστική νύχτα της Καλιφόρνιας.

Μοιάζει με τη σκηνή ενός καρτούν της Disney, γράφει το CNN σχολιάζοντας τις εικόνες. Το κογιότ και ο ασβός χρησιμοποιούσαν μαζί, περιμένοντας ο ένας τον άλλον, μια υπόγεια διάβαση για να διασχίσουν έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στα νότια όρη Santa Cruz στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με αναφορές από το Peninsula Open Space Trust (POST), έναν οργανισμό που ασχολείται με προστασία του περιβάλλοντος.

Μελέτες με την πάροδο του χρόνου έχουν δείξει ότι οι ασβοί και τα κογιότ κάνουν μια καλή ομάδα όσον αφορά το κυνήγι. Ο ασβός μπορεί να σκάψει στα λαγούμια των σκίουρων στο έδαφος για να τα βγάλει έξω, οπότε τότε παρεμβαίνει το κογιότ, το οποίο κυνηγάει και πιάνει το θήραμα.

Η συντακτική ομάδα του ΦΥΣΗ TV-www.fisi.tv ©

kaliakouda