Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε σε καταστήματα εμπορίας κυνηγετικών ειδών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Διενεργήθηκαν (13) έλεγχοι ενώ συνελήφθησαν (4) άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Στο πλαίσιο ερευνών κατασχέθηκαν -10.711- φυσίγγια κυνηγετικών όπλων. Που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο σήμανση αναγνωριστικού αριθμού παρτίδας ( LOT )

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση σε καταστήματα εμπορίας κυνηγετικών ειδών. Στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Την εν λόγω δράση υλοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων κατά το διήμερο 10 & 11 Φεβρουαρίου 2020. Με στόχο την εφαρμογή από τους υπόχρεους της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με τη σήμανση των πυρομαχικών και των φυσιγγίων κυνηγετικών όπλων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης:

  • Ελέγχθηκαν (13) καταστήματα εμπορίας κυνηγετικών ειδών,
  • συνελήφθησαν (4) άτομα, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και
  • κατασχέθηκαν συνολικά (10.711) φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο σήμανση αναγνωριστικού αριθμού παρτίδας ( LOT ).

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

ΠΗΓΗ https://epirus.news/

kaliakouda