Ο κυνηγός πνίγηκε στην επαρχία της Φερράρας(BusinessPress)

Τραγωδία, σήμερα το πρωί στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια μιας κυνηγετικής εξόρμησης. Ένας 78χρονος κυνηγός από το Forlì πέθανε πνιγμένος σε ένα κανάλι με νερό σε μια προσπάθεια να σώσει το σκυλί του. Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9.30 από έναν φίλο του άνδρα που ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Δεν μπορούσε πλέον να βρει τον σύντροφό του στο κυνήγι και τηλεφώνησε τους καραμπινιέρι, πυροσβέστες και διασώστες που πήγαν στο πεδίο για έρευνες.Το συμβάν διαδραματίστηκε στην υπαίθρια περιοχή στη Massa Fiscaglia, μια μικρή πόλη στον διάσπαρτο δήμο Fiscaglia στην επαρχία Ferrara. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τομ, ο εννιάμηνος Μπρετόν του Φλαμίνι, που ίσως έτρεχε μετά από θήραμα ή ίσως για να πιει, έπεσε στο κανάλι αδυνατώντας να βγει λόγω των τσιμεντένιων τοιχών.

Δίπλα του ήταν το τουφέκι χωρίς τον ιμάντα μεταφοράς, που βρέθηκε αγκιστρωμένο στο κολάρο του σκύλου, που βρισκόταν μέσα στο νερό. Στην όχθη, έχουν εντοπιστεί ίχνη ολίσθησης, που άφησε ο κυνηγός, ο οποίος κατέβηκε από το ανάχωμα προς την υδρορροή για να γαντζώσει τον σκύλο του που έπεσε στο κανάλι με τη ζώνη.
Ωστόσο, ο άντρας γλίστρησε με τη σειρά του στο νερό,πνίγηκε και τελικά ανασύρθηκε αναίσθητος από τους πυροσβέστες. Η σορός του 78χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική στη διάθεση της Δικαστικής Αρχής για τη νεκροτομή.Ο γνωστός στην πόλη του κ ιδιαίτερα αγαπητός συνταξιούχος ωρολογοποιός 78χρονος κυνηγός από το Forli, Franco Fanini βύθισε την πόλη του στο πένθος.

ΠΗΓΗ https://www.ilrestodelcarlino.it/

kaliakouda