Κόκορας με λεπίδα στο πόδι σκότωσε τον ιδιοκτήτη του.

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας από χτύπημα που δέχτηκε από κόκορα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με λεπίδα για να συμμετέχει σε παράνομη κοκορομαχία.

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας στην Ινδία την απόφασή του να συμμετέχει σε παράνομες κοκορομαχίες. Ο κόκκορας, ο οποίος είχε δεμένη στο πόδι του μια λεπίδα, του επιτέθηκε για να το σκάσει, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θανάσιμα χτυπήματα στη βουβωνική χώρα.

Ο άνδρας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία πριν φτάσει στο νοσοκομείο ης περιοχής Karimnagar, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει 15 άτομα που οργάνωσαν τις παράνομες κοκορομαχίες στο χωριό Lothunur και αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, διοργάνωση κοκορομαχίας και παράνομο στοιχηματισμό.

Οι κοκορομαχίες έχουν απαγορευτεί στην Ινδία, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ορισμένες περιοχές που διοργανώνονται παράνομοι αγώνες.

Σε αυτούς, κόκορες συγκεκριμένης ράτσας οπλίζονται με μαχαίρια 7,5 εκατοστών ή λεπίδες που δένονται στα πόδια τους και οι θεατές ποντάρουν ποιος θα μείνει ζωντανός.


Πηγή: sport-fm

kaliakouda