Άγιο είχαν δύο άτομα λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ύψος του ανδριάντα του Αθανασίου Διάκου λίγο μετά την Ανθήλη.

Οι δύο κυνηγοί από την Αθήνα επέστρεφαν στην πρωτεύουσα, μετά την τελευταία μέρα της κυνηγετικής περιόδου, όταν ένας έντονος πλευρικός άνεμος συνετέλεσε ώστε ο οδηγός του Citroen να χάσει προς στιγμήν τον έλεγχο να βρει πάνω στην πινακίδα σήμανσης που υπήρχε στο σημείο και εν συνεχεία για 100 περίπου μέτρα το όχημα να φέρει τρεις σβούρες να βρει στo προστατευτικό διάζωμα και να ακινητοποιηθεί.

Για καλή τους τύχη οι δύο άντρες φορούσαν τη ζώνη τους και βγήκαν χωρίς σοβαρό τραυματισμό από το Citroen στο οποίο άνοιξαν και οι αερόσακοι. Όπως βλέπετε το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως οι δύο επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν και δεν υπήρξε εμπλοκή και άλλου οχήματος παρά την έντονη κίνηση που υπάρχει λόγω τριημέρου.

Ο οδηγός του ΙΧ περιέγραψε στο Lamianow τι συνέβη: “Εκείνη την ώρα φυσούσε έντονος άνεμος με αποτέλεσμα να χάσω για μία στιγμή τον έλεγχο και να βρεθώ στην πινακίδα. Στην συνέχεια δεν κατάλαβα τι έγινε, αφού όλα έγιναν ακαριαία,  το όχημα έφερε τρεις σβούρες και ακινητοποιήθηκε πιο κάτω. Φορούσαμε ζώνες και αυτό βοήθησε στο να μην τραυματιστούμε”.

ΠΗΓΗ https://lamianow.gr/

kaliakouda