Περιπολικό… τράκαρε με αγριογούρουνο!

Oι πολλαπλασιαστικές τάσεις αναπαραγωγής των αγριογούρουνων δημιουργούν ολοένα και περισσότερα ζητήματα. Ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και για αυτό δεν θα πρέπει να ξαφνιαζόμαστε αν τα βλέπουμε οπουδήποτε. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που σουλατσούρουν ακόμη και μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Σε μια άλλη περιοχή τώρα, στα Σκούρτα Βοιωτίας, το βράδυ της Δευτέρας σε επαρχιακό δρόμο περιπολικό συγκρούστηκε με … αγριογούρουνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όχημα του Α.Τ. Σχηματαρίου είχε πορεία προς τα Σκούρτα όταν στον δρόμο πετάχθηκε το μεγαλοσώμο ζώο το οποίο διέσχιζε κάθετα την επαρχιακή οδό με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση.

Ο αστυνομικός που οδηγούσε προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να γλιτώσει τα χειρότερα και πιθανό τραυματισμό. Το αποτέλεσμα του περίεργου τροχαίου ήταν υλικές ζημιές στο αστυνομικό όχημα.

Το ατύxημα έγινε 300 μέτρα από τα Σκούρτα, ενώ λόγω των ζημιών που υπέστη το όχημα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην αστυνομική επιχείρηση η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ https://lamianow.gr/

kaliakouda