Νεκρός από σφαίρα φίλου του νέος άνδρας

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες για τον τραυματισμό άνδρα από σφαίρα στην περιοχή των Μηλεών στο Πήλιο.

Όπως έγραψε το taxydromos.gr, ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος όταν χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα από σφαίρα.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός άνδρας είχε πάει για κυνήγι με δύο φίλους και χτυπήθηκε από σφαίρα ενός εξ αυτών όταν τον πέρασε για θήραμα.

Έντρομοι οι δύο άνδρες που είδαν τον φίλο τους χτυπημένο και αιμόφυρτο προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα είδαν ασθενοφόρο που κινούνταν στη διαδρομή Ζαγορά – Τσαγκαράδα προκειμένου να παραλάβει ένα ασθενή με παθολογικό πρόβλημα, και το σταμάτησαν, καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και άμεσα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τραυματία, από το ΕΚΑΒ στήθηκε επιχείρηση ώστε Μονάδα με γιατρό να φύγει από το Νοσοκομείο Βόλου και να συναντηθεί στη διαδρομή με το ασθενοφόρο που έρχεται με τον τραυματία από τις Μηλιές, προκειμένου να τον παραλάβει. Τα δύο ασθενοφόρα συναντήθηκαν περίπου 6 χιλιόμετρα και επί τόπου έγιναν μεγάλες προσπάθειες από τα πληρώματα των δύο ασθενοφόρων και τον γιατρό και την παροχή βοήθειας και διάσωση του τραυματία, αλλά δυστυχώς ο άνδρας τελικά εξέπνευσε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΗΓΗ www.taxydromos.gr

kaliakouda