Προσπάθησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του τα σκυλιά και τον ιδιοκτήτη τους που περνούσαν έξω από το σπίτι του!

Την επανεμφάνισή του -ευτυχώς χωρίς… βαλλίστρα, αυτή τη φορά!- έκανε ο 32χρονος φοιτητής στο τμήμα Μηχανολογίας του ΑΤΕΙ Λάρισας ο οποίος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει με βέλος τον σκύλο μιας γειτόνισσάς του, στις 16 Νοεμβρίου. Όμως, έβαλε στο στόχαστρό του έναν επιχειρηματία που έβγαλε βόλτα τα δύο σκυλιά του.
Αυτή τη φορά, ο… «Ρομπέν των δασών» του Βόλου προσπάθησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του τα σκυλιά και τον ιδιοκτήτη τους που περνούσαν έξω από το σπίτι του στο Καραγάτς, ευτυχώς όμως κατάφεραν να τον αποφύγουν. Πάντως, ο 32χρονος δεν το έβαλε κάτω και επιτέθηκε στον εμβρόντητο άνδρα, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει!
Ο 32χρονος περιμένει να δικαστεί για βασανισμό ζώου, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά δεσποζόμενου ζώου σε βαθμό κακουργήματος και οπλοφορία και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς είχε καταγραφεί (φωτό) πριν από δυο μήνες από κάμερα ασφαλείας ντυμένος με στολή… αντιcovid να τραυματίζει με το βέλος της βαλλίστρας του τον σκύλο της γειτόνισσάς του, επειδή τον ενοχλούσε το γάβγισμά του!

Πηγή: protothema

kaliakouda