Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος έχει ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών μέσω της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο (AVAAZ), ζητώντας από το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) τη μη υποχρεωτική στείρωση όλων των κατοικίδιων ζώων, συμπεριλαμβανόμενων και των σκύλων, θεωρώντας απαράδεκτο ένα κανονιστικό ή νομικό πλαίσιο, που θα προσπαθήσει να επιβάλει τον υποχρεωτικό ευνουχισμό των ζώων μας.

 Για τον ανωτέρω λόγο ζητάμε να υπογράψετε και να προωθήσετε το ψήφισμα (το ψήφισμα διεξάγεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Σε αυτό το ψήφισμα καλούνται να υπογράψουν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι, οι θηροφύλακες, οι κυνηγοί, αλλά και όλοι οι πολίτες που έχουν σκύλους και διαφωνούν με την υποχρεωτική χειρουργική αφαίρεση των γεννητικών οργάνων τους. Τονίζουμε ότι η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
1) Πληκτρολογήστε ή αντιγράψτε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Psifizoyme_ohi_stin_ypohreotiki_steirosi_ton_katoikidion_zoon_mas_2/share/?pmqupob&fbclid=IwAR2W31Z6sDxJGeT64wrLhKJSiPII7OZb7u0qvnvP7fWsJKZ1aivc74-AEsM
2) Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας (Όνομα, επίθετο, email και ΤΚ)
3) Κάνετε κλικ στην λέξη ΥΠΟΓΡΑΦΩ (Μωβ κουμπί)
4) Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί email από το site AVAAZ. Κάνετε επιβεβαίωση στο εισερχόμενο email σας. (έτσι θα μετρήσει η ψήφος σας)

Εναλλακτικά:
1) Στη μηχανή αναζήτησης GOOGLE πληκτρολογείτε τις λέξεις «στείρωση AVAAZ»
2) Επιλέγεται «Ψηφίζουμε όχι στην υποχρεωτική στείρωση των κατοικίδιων … – Avaaz»
3) Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας (Όνομα, επίθετο, email και ΤΚ)
4) Κάνετε κλικ στην λέξη ΥΠΟΓΡΑΦΩ (Μωβ Κουμπί)
5) Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί email από το site AVAAZ. Κάνετε επιβεβαίωση στο εισερχόμενο email σας. (έτσι θα μετρήσει η ψήφος σας)

kaliakouda