Το τελευταίο περιστασιακό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Ραφήνα. Συγκεκριμένα, μια 55χρονη γυναίκα που είχε βγει βόλτα με το κατοικίδιό της έζησε στιγμές αγωνίας όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο σκυλιά σε χώρο στάθμευσης.

Αποτέλεσμα της μανίας των σκύλων ήταν να προκληθούν στη γυναίκα σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» για τις πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα σκυλιά που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους.

Η ανακοίνωση του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου
Για το περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου που αναφέρει:

«Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα –άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους– προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν».

ΠΗΓΗ karditsastakra.com