Συνέβη κ αυτό το παράξενο στη λίμνη Τόιφελζέε του Βερολίνου,στην Γερμανία: ένας γυμνός άνδρας να κυνηγάει ένα θηλυκό αγριογούρoυνο και τα δύο μικρά της.

Φωτογραφίες που ανέβηκαν στο κοινωνικό δίκτυο Facebook δείχνουν καθαρά την όλη φάση.

Χρήστης του Facebook που μοιράστηκε τις φωτογραφίες με ακολούθους του, αφού είχε λάβει την άδεια του γυμνού «κυνηγού», δείχνει ένα θηλυκό αγριογούρουνο με τα δύο μικρά του αγριογούρουνα,το οποίο πιθανότατα έψαχνε για φαγητό στην περιοχή,να κρατάει μια κίτρινη σακούλα στο στόμα του, η οποία ανήκε στον άνδρα,κ ο οποίος έτρεχε από πίσω τους μιας κ μέσα στην κίτρινη σακούλα υπήρχε ο φορητός υπολογιστής του κ άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Και άλλοι λουόμενοι της λίμνης παρακολούθησαν επίσης τη σκηνή έκπληκτοι και γελώντας κ αυτοί σαν τον γυμνό άνδρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στο Facebook.

Ο Ντερκ Έλερτ του Τμήμα Περιβάλλοντος της Γερουσίας του Βερολίνου έκανε λόγο την Παρασκευή για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που δεν είναι τόσο πρωτόγνωρη για τη γερμανική πρωτεύουσα. Δεδομένου ότι η δημοφιλής λίμνη Τόιφελζέε του Βερολίνου βρίσκεται στη μέση του δάσους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι και ζώα συναντώνται εκεί. «Όταν οι άνθρωποι φέρνουν φαγητό μαζί τους στη λίμνη, τα ζώα μπορούν να το μυρίσουν από 1000 μέτρα μακριά», είπε.

«Το αγριογούρουνο πιθανότατα είναι συνηθισμένο να βρίσκει τροφή σε πλαστικές σακούλες. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι αφήνουν υπολείμματα τροφής το βράδυ, οι αλεπούδες, τα ρακούν, τα κουνάβια και οι ασβοί έρχονται στην ακτή της λίμνη προς αναζήτησιν τροφής στο σκοτάδι. Το δε καλοκαίρι μια τέτοια συνάντηση δεν είναι απίθανη ακόμη και πριν πέσει το σκοτάδι: τα ζώα γνωρίζουν ότι υπάρχει περισσότερη τροφή τις πρώτες βραδινές ώρες. Τα νεαρά ζώα ήταν πιθανότατα και εκείνα εκεί για να μάθουν να αναζητούν φαγητό. Η συνάντηση δεν ήταν απολύτως ασφαλής για τον γυμνό άνδρα, διότι ένας απειλούμενος αγριόχοιρος ξέρει πώς να αμυνθεί. Ειδικά όταν πιστεύει ότι θα του πάρουν το φαγητό του», πρόσθεσε ο Έλερτ.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Γερουσίας έκανε λοιπόν έκκληση στους Βερολινέζους: «Μην αφήνετε τα σκουπίδια και τα τρόφιμα σας κοντά στο νερό ή στο δάσος».

Δείτε τις φωτογραφίες

Χαμός με τον γυμνό άνδρα που κυνηγά ένα θηλυκό αγριογούρουνο με δύο μικρά του, στο κοινωνικό δίκτυο Facebook
Πηγή: IN TIME
Πηγή: IN TIME
Ο γυμνός άντρας γελούσε τρανταχτά όταν του έδειξαν τις φωτογραφίες του.Πηγή: IN TIME

Πηγή: IN TIME

kaliakouda