ΚΥΠΡΟΣ Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τέσσερα πρόσωπα, τραυματίστηκαν από ρίψη πυροβολισμών, το πρωί σήμερα, ενώ αυτοί κυνηγούσαν σε περιοχές της Λάρνακας και της Μόρφου, διερευνά η Αστυνομία.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 38, 39 και 44 χρόνων και τον 14χρονο υιό του τελευταίου, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από σφαιρίδια κυνηγετικού πυροβόλου όπλου που τους έπληξαν στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο 44χρονος και ο 14χρονος υιός του, βρίσκονταν για κυνήγι το πρωί της Κυριακής, σε περιοχή στο Νικητάρι, όπου πλήγηκαν στο σώμα και στο πρόσωπο, από σφαιρίδια κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, τη στιγμή που κοντά τους άλλοι κυνηγοί, αγνώστων στο παρόν στάδιο στοιχείων, πυροβόλησαν κατά θηράματος.

Κυνηγός που βρισκόταν κοντά τους, τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 14χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, αφού είχε πληγεί από σφαιρίδιο στο μέτωπο. Αφού έτυχαν περίθαλψης, οι 44χρονος και 14χρονος πήραν εξιτήριο.

Σε άλλη περίπτωση, 38χρονος ο οποίος βρισκόταν για κυνήγι με οικεία του πρόσωπα, στην περιοχή Αβδελλερού, το πρωί της Κυριακής, πλήγηκε από σφαιρίδια στο πρόσωπο, στο σώμα και στο ένα του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα που έφερε ήταν επιφανειακά και μετά από περίθαλψη έλαβε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενήργησαν στη συνέχεια μέλη της Αστυνομίας, ο 38χρονος τραυματίστηκε όταν 61χρονος κυνηγός, πυροβόλησε κατά θηράματος με το κυνηγετικό πυροβόλο όπλο του, χωρίς να αντιληφθεί έγκαιρα την παρουσία του 38χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πληγεί από τα πυρά.

Σε δεύτερο περιστατικό που συνέβη στην Λάρνακα, 39χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και στο στήθος, από σφαιρίδια κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, που τον έπληξαν ενώ αυτός κυνηγούσε στην περιοχή Αλαμινού, γύρω στις 8.30 το πρωί. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 39χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό που έριψε 47χρονος κυνηγός, κατά θηράματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν οι Αστυνομικοί Σταθμοί Περιστερώνας, Κοφίνου και Αθηένου.

ΠΗΓΗ www.reporter.com.cy/