Δικογραφία σχηματίστηκε, χθες από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης Κέρκυρας, σε βάρος ημεδαπού για κακοποίηση ζώων, στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, κατόπιν έρευνας των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ημεδαπού, σε υπόθεση κακοποίησης δύο σκύλων ιδιοκτησίας του, βραδινές ώρες της Δευτέρας έξω από καταφύγιο ζώων στη Λευκίμμη Κέρκυρας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης, στο πλαίσιο της οποίας βεβαιώθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα των 61.800 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας, εκφράζει την οργή και τον αποτροπιασμό του για την κακοποίηση των δύο σκυλιών που έλαβε χώρα στην Νότια Κέρκυρα.Απολύτως απαράδεκτη συμπεριφορά, που ευτυχώς το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο έχει προβλέψει. Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την βεβαιότητα πως θα είναι αμείλικτη απέναντί του.Λυπόμαστε ειλικρινά που ο «κύριος» αυτός έχει την ιδιότητα του κυνηγού. Η δημόσια συγνώμη του (που δεν είναι ούτε αρκετή, ούτε διαγράφει την πράξη) είναι το ελάχιστο που οφείλει να πράξει.Το ότι δεν ανήκει στο δυναμικό του δικού μας Συλλόγου, μας στερεί τη δυνατότητα της κλήσης σε απολογία και της διαγραφής του…Επίσης λυπόμαστε πολύ για τα ζώα που κακοποιήθηκαν, χωρίς να λυπόμαστε καθόλου για αυτόν. Για τον «κύριο» αυτό, αφού εκείνος δεν το νιώθει, ντρεπόμαστε εμείς.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Α. Μαυρόπουλος