Σιγά-σιγά αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό της 85χρονης που βρέθηκε ακέφαλη στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από τη μακροσκοπική ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην 85χρονη, φαίνεται ότι η γυναίκα είχε πεθάνει πριν από περίπου 24 ώρες πριν την επίθεση από άγριο ζώο. Το άγριο ζώο, πιθανότατα ένας λύκος (καθώς πρόσφατα είχε δραπετεύσει ένας λύκος που είχε επιτεθεί σε μια κατσίκα σύμφωνα με κατοίκους), της έκοψε το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της. Το κεφάλι της δεν έχει ακόμη εντοπιστεί από τις αρχές επιβολής του νόμου.
Το σπίτι της γυναίκας, όπως έγινε γνωστό, βρισκόταν σε κακή κατάσταση και δεν είχε ηλεκτροφωτισμό. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο του χωριού και τον γιατρό, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι επειδή η γυναίκα δεν απαντούσε σε τηλεφωνήματα εδώ και μέρες.
Παρά τις πληροφορίες από κατοίκους για την ύπαρξη λύκων στην περιοχή, θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή πάνω στη σορό της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της και δεν παρουσίαζε κανένα σημάδι σήψης, προκαλώντας το ερώτημα για το πότε ακριβώς πέθανε.

ΠΗΓΗ:karditsastakra.com