Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Ηλείας η καταγγελία του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση» για έναν σεκιουριτά που εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, ο 56χρονος σεκιουριτάς εργαζόταν ως φύλακας σε συσκευαστήριο στα Λεχαινά της Ηλείας και εντοπίστηκε νεκρός από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό τον 56χρονο -που κατά το ilialive.gr ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ δίπλα από την σορό υπήρχαν αίματα. Αμέσως μετά ο χώρος αποκλείστηκε και έπειτα από λίγη ώρα έφθασε και η ιατροδικαστής.
«Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία μετέβη στο σημείο, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας» αναφέρει ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση» και προσθέτει:

«Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αγγελική Τσιόλα, η σορός του 56χρονου φέρει εκτεταμένα τραύματα από σκυλιά που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο, ενώ μετά την διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άνδρα και αν τα συγκεκριμένα τραύματα σχετίζονται αποκλειστικά με τον θάνατό του».

Ο Σύλλογος ζήτησε από την Επιθεώρηση Εργασίας να ελέγξει κατά πόσο ο 56χρονος απασχολείτο νόμιμα και εντός του ωραρίου, καθώς είχε δεχθεί σχετική καταγγελία για συσκευαστήρια των Λεχαινών. «Θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι συνάδελφοι σεκιούριτυ απασχολούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας, πολλές φορές χωρίς να τηρούνται τα μέτρα υγείας και ασφαλείας, χωρίς φυλάκια και βιολογικές τουαλέτες, με εξαντλητικά ωράρια και απλήρωτες υπερωρίες, με κλοπή των δώρων και των επιδομάτων» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: iefimerida.gr