ΘΛΙΨΗ, ΘΥΜΟΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι μερικά από τα συναισθήματα που νιώθουμε για τις ανόητες και άνανδρες πράξεις κάποιαν ανόητων, ανθρωπόμορφων συνανθρώπων μας.

Σε επιτόπια καθιερωμένη επίσκεψη του προέδρου και του Γ.Γ. του Κ/Σ Αμπελοκήπων, Γιάννη Φραγγίδη και Γιάννη Στεργίου, διαπιστώθηκε η καταστροφή-λεηλασία ποτιστρών άγριας πτηνοπανίδας,.

Οι ποτίστρες είχαν τοποθετηθεί από το σύλλογό μας τις προηγούμενες μέρες του καύσωνα και της ξηρασίας για την παροχή ύδατος στα εδαφόβιια πτηνά της περιοχής.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν επιθυμούν τις φιλοθηραματικές δράσεις του συλλόγου μας ή ίσως και να τους ενοχλεί, επαγγελματικά, η αύξηση των περδίκων που παρατηρείται και προβαίνουν σε πράξεις απερίσκεπτες και επιζήμιες για το περιβάλλον. Ας ελπίσουμε οι δολιοφθορές να προέρχονται από ξένο σε μας περιβάλλον.

Ο Κ/Σ Αμπελοκήπων δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Θα συνεχίσει πιστά να συνεισφέρει απ’ το υστέρημα του Έλληνα κυνηγού στην αειφορία της φύσης.

Άλλωστε, όπως λέει κι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Φίλης Γκροζούδης “Ακόμα κι αν το βαρέλι είναι τρύπιο, εμείς θα το γεμίσουμε. Όσες φορές κι αν χρειαστεί να καλαφατίσουμε”.

Κατόπιν λοιπόν όλων αυτών ζητάμε από τα μέλη μας, την προσοχή και την συνδρομή όλων, ως προς την διαφύλαξη επόμενων δράσεων του συλλόγου μας.

Τέλος, αυτονόητη είναι η προσπάθεια εντοπισμού αυτών των ανθρωποειδών.

ΠΗΓΗ Κ/Σ Αμπελοκήπων