Τρεις κυνηγοί βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να σώσουν έναν σκύλο τους που έπεσε σε μια υπόγεια δεξαμενή στο Τέξας την Τετάρτη, όπως επιβεβαίωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Η τετραμελής παρέα είχε προγραμματίσει να συναντηθεί με έναν φίλο της για να πάνε για κυνήγι γουρουνιών, όταν ένας από τους σκύλους τους ξέφυγε από το φορτηγό τους και βγήκε σε ένα χωράφι καλαμποκιού στην κομητεία Bastrop, έξω από το Όστιν.

Στο χωράφι, ο σκύλος έπεσε σε μια τρύπα που οδηγούσε στην υπόγεια δεξαμενή και τα τρία θύματα – που αναγνωρίστηκαν ως κάτοικοι της Φλόριντα, δύο άνδρες και μια γυναίκα – προσπάθησαν να σώσουν τον σκύλο και στη συνέχεια ο ένας τον άλλον.

«Είναι μια θλιβερή μέρα κάθε φορά που τελειώνει όπως σήμερα», δήλωσε ο σερίφης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη, ανέφερε η USA Today.

Ένα από τα μέλη της κυνηγετικής παρέας πιστεύεται ότι πήδηξε μέσα στη στέρνα για να σώσει τον σκύλο, ανέφερε το γραφείο του σερίφη. Τα άλλα δύο θύματα μπήκαν επίσης στην τρύπα, «ενδεχομένως για να σώσουν το πρώτο άτομο», ενώ το τέταρτο άτομο πήγε στο φορτηγό για να καλέσει βοήθεια.

Οι αρχές προσπάθησαν αρχικά να σκάψουν δίπλα στη δομή και σχεδίαζαν να σκάψουν από την πλευρά κοντά στο σημείο όπου βρίσκονταν τα πτώματα, αλλά η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε καθώς η διάρρηξη της δομής θα αποδυνάμωνε τα τοιχώματα καθιστώντας την είσοδο μη ασφαλή, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Η νεκροψία από τοπικό γραφείο τελετών θα καθορίσει την επίσημη αιτία θανάτου.

Ο πρώτος άνδρας πήδηξε αμέσως μέσα και ο άλλος άνδρας και η άλλη γυναίκα έβγαλαν τα παπούτσια τους και κομμάτια ρούχων πριν πηδήξουν πίσω του, σύμφωνα με την USA Today.

Πηγή: lifo.gr