Και οι κυνηγοί στην Λομπαρδία παίρνουν ενεργά μέρος στον αγώνα ενάντια στον κοροναϊό: τα τμήματα της Federcaccia Brescia και Bergamo (της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας της Μπρέσια και Μπέργκαμο) έχουν δωρίσει πάνω από 110 χιλιάδες ευρώ στα αντίστοιχα νοσοκομεία των πόλεων αυτών (έχουν αγοράσει κ δωρίσει έντεκα ογκομετρικούς ανεμιστήρες), μιας περιοχής που έχει τα περισσότερα κρούσματα κ νεκρούς στην γείτονα χώρα από τον θανατηφόρο κοροναϊό.

    “Σε μια εποχή μεγάλων δυσκολιών για όλη την Ιταλία και ιδιαίτερα για την επαρχία μας, η Federcaccia Bergamo αποφάσισε να είναι έτοιμη για την πραγματικότητα της υγειονομικής περίθαλψης που δοκιμάζεται από την επέκταση της επιδημίας του Coronavirus. – εξηγεί ο πρόεδρος Michele Bornaghi . Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Μπρέσια, Μάρκο Μπρούνι, υπογραμμίζει: “Το σύστημα υγείας μας βρίσκεται σε έντονη πίεση, μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι ή, όπως οι αληθινοί Μπρεσιάνοι, μπορούμε να δώσουμε ο καθένας μας ότι καλύτερο. Έτσι μπορεί να ξοδέψαμε ένα τεράστιο ποσό για εμάς, 81.032,40 ευρώ, αλλά το κάναμε με την καρδιά μας και με την πεποίθηση ότι σήμερα χρειάζονται πράξεις κ όχι λόγια!

Για άλλη μια φορά οι κυνηγοί απόδειξαν έμπρακτα ότι αγαπούν πραγματικά τους συνανθρώπους τους κ βοηθούν για το κοινό καλό όλων!

Για το ΦΥΣΗ TV-www.fisi.tv Βαγγέλης Παπαδοκοτσώλης ©.