Ξεκινά από σήμερα ο νέος μας διαγωνισμός και φιλοδοξούμε να γίνει ένα μέσο να μοιραστούμε μαζί την κοινή μας αγάπη για το κυνήγι και την Beretta !!!

Μοιραστείτε μαζί μας τις στιγμές σας με την ΒERETTA στη φύση, στα πιο απίθανα μέρη,  στα πιο απίστευτα τοπία, μόνος, με την παρέα σας ή με τον σκύλο σας.  Αφήστε  να βγει από μέσα σας ο καλλιτέχνης. Σίγουρα θα μας εκπλήξετε!!!

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του διαγωνισμού στέλνοντας μας τις φωτογραφίες και να διεκδικήσετε μια θέση για το

Ημερολόγιο της Beretta Hellas  2021.

  • Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι 5 φωτογραφίες
  • Προσοχή, οι φωτογραφίες να μην περιέχουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας, και περιθώρια.
  • Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες με νεκρά θηράματα και γενικά με οπτικό υλικό που δεν είναι σύμφωνο με την νομοθεσία και  απαγορεύεται να δημοσιευτεί και με βάση των κανονισμών του facebook

Η επιλογή των νικητών θα γίνει με βαθμολογία κατά 40% από τον αριθμό των like που θα λάβουν οι φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook και κατά 60% από κριτική επιτροπή η οποία θα ανακοινωθεί πριν τη λήξη του διαγωνισμού.

Όσοι από εσάς θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να επισυνάψετε τις φωτογραφίες σας.

Ο Διαγωνισμός λήγει Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2020 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15/01/2021 μέσα από το berettahellas.gr και τη σελίδα μας στο facebook.