Kεραυνός χτύπησε τρεις ορειβάτες στο Φαλακρό όρος της Δράμας, με την Πυροσβεστική να οργανώνει επιχείρηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή και της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής ένας 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Φαλακρό όρος στη Δράμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βαριά τραυματισμένος είναι ένας ακόμη και ελαφρά ένας τρίτος, αφού χτυπήθηκαν από κεραυνό κατά τη διάρκεια ορειβατικού αγώνα.

Έναν 56χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του κι έναν 55χρονο πολύ βαριά τραυματισμένο από χτύπημα κεραυνού εντόπισε Πυροσβεστική με τη συμβολή της ΕΜΑΚ στο όρος Φαλακρό στη Δράμα.

Συνολικά 18 πυροσβέστες και δύο ορειβατικές ομάδες από την ΕΜΑΚ προσέγγισαν μέσω πεζοπορίας τους τρεις αθλητές διαπιστώνοντας πως ο ένας είναι χωρίς τις αισθήσεις του, ο δεύτερος βαριά τραυματισμένος και ο τρίτος ελαφρότερα τραυματισμένος με υποθερμία.

Νωρίτερα ένας εκ των τριών αθλητών κατάφερε να επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές μέσω του 112 παρά τις δυσμενείς συνθήκες στην περιοχή και ενημέρωσε ότι και οι τρεις έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ φαίνεται πως οι τρεις αθλητές απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και χάθηκαν τα ίχνη τους.

ΠΗΓΗ www.crisismonitor.gr