Ο Zlatan Ibrahimovic κάνει πρωτοσέλιδα ακόμα και όταν δεν παίζει. Ενώ προσπαθούσε να ανακάμψει από τον τραυματισμό στο αριστερό πόδι του, ο σουηδός επιθετικός ποδοσφαιριστής αγόρασε μια δασώδη γη στα σύνορα με τη Νορβηγία περίπου χίλια εκτάρια που αντιστοιχεί σε δέκα τετραγωνικά χιλιόμετρα, ξοδεύοντας ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το δάσος βρίσκεται στην περιοχή Are και σε εκείνα τα μέρη ο Zlatan διαθέτει μια βίλα κοντά στο βουνό Copperhill, όπου αγαπά να περνάει τις περιόδους χαλάρωσής κ διακοπών του αφιερώνοντας πολύ χρόνο του στο κυνήγι, στο ψάρεμα και στο snowmobiling.Για αυτό το ακίνητο, ο Ιμπραήμοβιτς έλαβε την σχετική άδεια για κυνήγι, ψάρι και χρήση του οχήματος χιονιού.

Σε κάθε περίπτωση, το πάθος του Ιμπραήμοβιτς για αυτές τις παρθένες περιοχές της Σουηδίας είναι γνωστό. Ο παίκτης διαθέτει ήδη ένα σπίτι στη λίμνη Kälapannsjön, όπου αναπαύεται για να κυνηγήσει κ που χρησιμοποιείται ως βάση για κυνήγι εκδρομών και έχει επίσης ένα άλλο σπίτι στο Tvärådalen, μια άλλη πόλη με θέα στη λίμνη. Αντίθετα, πούλησε τα ακίνητα στην προκυμαία του Μάλμο και στο αρχιπέλαγος απέναντι από τη Στοκχόλμη.

Πριν από λίγο καιρό ο επιθετικός της Μίλαν αγόρασε το νησί Davensö, το οποίο βρίσκεται στη Στοκχόλμη, στη μέση της λίμνης Mälaren.Παλιότερα ο ποδοσφαιριστής είχε αγοράσει επίσης μια εκκλησία κ είχε ξοδέψει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ για να την αγοράσει όπως έγραψε η Il Corriere della Sera.

φώτο ANSA

Για το ΦΥΣΗ TV-www.fisi.tv Βαγγέλης Παπαδοκοτσώλης