πίτμπουλ
Πίτμπουλ δάγκωσε ηλικιωμένο…

Ένας συνταξιούχος έπεσε θύμα επίθεσης από πίτμπουλ, χάνοντας μάλιστα τρία δάχτυλα!

Τον τρόμο έζησε ένας 86χρονος συνταξιούχος το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου όταν του επιτέθηκε εξαγριωμένο το πίτμπουλ του γείτονά του.

Η επίθεση του πίτμπουλ

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο άτυχος συνταξιούχος κρεοπώλης πήρε το απόγευμα το σκυλί του, στην περιοχή Βασιλικά της Σαλαμίνας, να το βγάλει βόλτα.

Περίπου στις επτά το απόγευμα, ένας δεσποζόμενος μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας πίτμπουλ , επιτέθηκε στο σκυλί του ηλικιωμένου και πήγε να το δαγκώσει, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο ιδιοκτήτης του έτρεξε αμέσως να σώσει το ζώο του, πιάνοντάς το αγκαλιά, ενώ το εξαγριωμένο πίτμπουλ συνέχισε την επίθεση και αυτή τη φορά όρμησε πάνω στον ηλικιωμένο άντρα δαγκώνοντάς του άσχημα το δεξί του χέρι, κόβοντας μάλιστα τρία δάχτυλά του.

Στο σημείο εκλήθη αμέσως το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Στην συνέχεια, ο 86χρονος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του έχουν βάλει μόσχευμα στα σημεία που κόπηκαν τα τρία δάχτυλά του.

Σύλληψη του ιδιοκτήτη

Η Αστυνομία μετά από υποδείξεις των κατοίκων της περιοχής εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του μεγαλόσωμου σκύλου και τον συνέλαβαν.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, στην κατάθεση του στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, πως δεν κατάλαβε ότι ο σκύλος του έλειπε από την αυλή και πως κάποιος γείτονας άνοιξε επίτηδες την αυλόπορτα του και γι’ αυτό έφυγε.

ΠΗΓΗ www.alfavita.gr/

kaliakouda