Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ιχνηλατών στην Ελλάδα με διοργανωτή τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού όλοι στήριξαν την διοργάνωση, ενώ πολλοί εθελοντές και θεατές βρέθηκαν στις Σέρρες κ παρακολούθησαν την διοργάνωση. Στις 11 Μαρτίου στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το 28 Κύπελλο Ιχνηλατών με συμμετοχές από 12 χώρες, δείχνοντας την εμπιστοσύνη των άλλων κρατών αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα από πλευράς συμμετοχών.

Η Εθνική μας Ομάδα, εκπροσωπήθηκε από τους Γιώργο Ρηνώτα, Νίκο Πάνου, Μάριο Αναστασίου και Πάνο Καραδήμα, ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι Σωτήρης Γείτονας και Γιώργος Κολιάκης.

Την πρώτη θέση τελικά στις αγέλες (muta), που συνήθως παρουσιάζουν κ το μεγαλύτερο θέαμα λόγω αριθμού σκύλων και του ζητούμενου της συνεργασίας μεταξύ τους, πήραν τα ιταλικά σεγκούτσι από την ομάδα της γειτονικής Ιταλίας.

Στα ζευγάρια (coppia) την πρώτη θέση κέρδισαν δύο σκύλοι Αριέγης από την Κύπρο ενώ την πρώτη θέση στο σόλο (solo) κέρδισε ένα πόσαβατς από τα γειτονικά Σκόπια, που αναδείχτηκε και ο καλύτερος σκύλος της διοργάνωσης.