Η όμορφη Ηλιάνα που δουλεύει στο εμπορικό ναυτικό παρουσίασε μία συνταγή στο MasterChef με κεφτεδάκια από αγριογούρουνο που η ίδια σκότωσε πριν από δύο εβδομάδες.

Η κυνηγός, μπήκε στη κουζίνα του διαγωνισμού ώστε να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Τα κεφτεδάκια που δοκίμασα ήταν πραγματικά πολύ νόστιμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής… Πιστεύεις ότι έχεις τη δύναμη και τη θέληση να φτάσεις ψηλά στο διαγωνισμό» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς την Ηλιάνα.

«Θέληση υπάρχει, απλά έφτιαξα ένα πιάτο που ένιωθα σίγουρη έτσι ώστε να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω» ανέφερε η παίκτρια.

«Με ένα τόσο απλό πιάτο μπορείς να δείξεις τι μπορείς να κάνεις;» αναρωτήθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Όχι, αλλά μπορώ να δείξω, ότι έστω και ένα απλό πιάτο, μπορεί να γίνει νόστιμο και να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον» δικαιολογήθηκε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι ήταν κάποιας δυσκολίας το πιάτο αλλά ήταν τουλάχιστον νόστιμο. Δεν ήρθα απλά έτσι για να έρθω».

«Έρχεσαι να τα σαρώσεις όλα; Πιστεύεις ότι μπορεί να σου σταθεί κάτι εμπόδιο;» θέλησε να μάθει ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Όχι!» απάντησε μονολεκτικά η Ηλιάνα.

Τότε η Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει «γιατί θέλεις να έρθεις στο διαγωνισμό;».

«Γιατί, φτάνει, τέσσερα χρόνια έχετε βγάλει άντρα. Μια γυναίκα; Εδώ!» απάντησε με χιούμορ.

«Κοίτα, Ηλιάνα, σίγουρα είναι νόστιμο, αλλά είναι ένα πιάτο πάρα πολύ απλό. Αν είχες παραπάνω δυνατότητες, έπρεπε σήμερα να φτάσεις τον εαυτό σου στα άκρα και να μας τις δείξεις. Γιατί σήμερα είναι και η μέρα που πρέπει να το αποδείξεις. Είναι το εισιτήριο. Ένα νόστιμο κεφτεδάκι. Αυτό βλέπω. Και αυτό δεν αρκεί για μένα για την επόμενη φάση» της τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ηλιάνα αναλωθήκαμε αρκετά στο χόμπι που είναι το κυνήγι που ασχολείσαι και αυτό αυτόματα, εγώ θα πω, ότι δεν σε φέρνει σε άμεση επαφή με την διαχείριση της ύλης, έτσι όπως το εννοούμε εμείς, μαγειρικά» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακούγοντας τα λόγια αυτά του κριτή η παίκτρια βούρκωσε.

«Πόσο κοντά πιστεύεις ότι μπορείς να βρεθείς σε αυτό;» την ρώτησε ο κριτής.

«Πολύ» απάντησε άμεση η Ηλιάνα και προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τους τελευταίους μήνες της ζωής της.

«Γενικά, οι τελευταίοι μήνες της ζωής μου ήταν λιγάκι περίπλοκοι, για κάποιες δυσκολίες και στην οικογένεια μου και σε ένα περιστατικό στον μπέμπη μιας καλής μου φίλης και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ. Ξημεροβραδιαζόμασταν στα νοσοκομεία και είναι ο λόγος που είμαι εγώ εδώ γιατί όλοι μου έλεγαν ότι ασχολούμαι συνέχεια με τους άλλους και είμαι όλη την ώρα εκεί και δίνομαι, και λέω όχι, θέλω να κάνω κάτι για μένα. Θέλω εγώ να είμαι καλά… Και θέλω πραγματικά αυτό!» απάντησε με κομπιασμένη φωνή η Ηλιάνα η οποία πέρασε στην επόμενη φάση με δυο ναι.

ΠΗΓΗ https://www.newsbeast.gr/