Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων

Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν άγνωστοιτο βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, περίπου 15 κουκουλοφόροι, πέταξαν πέτρες στην πινακίδα που φέρει το όνομα του συλλόγου καθώς και στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές υπόπτων. Ο κυνηγετικός σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη συμπαράστασης στον Έβρο.

Όπως αναφέρει σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου, ο πρόεδρός του Δημήτρης Παντελάκης, αποφασίστηκε να ξανά δραστηριοποιηθεί η ομάδα πολιτικής προστασίας του συλλόγου, σημειώνοντας ότι οι κυνηγοί είναι έτοιμοι να συνδράμουν στην ασφάλεια της χώρας, εφόσον κληθούν από το ελληνικό κράτος.

Μάλιστα δηλώνει ότι ακολουθώντας το παράδειγμα των κυνηγών του Έβρου οι κυνηγοί της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμοι να συμμετέχουν και να αγωνιστούν για την ασφάλεια των πολιτών και όπου αλλού τους επιλέξουν για να βοηθήσουν.

Tο ethnos.gr επικοινώνησε με τον κ. Παντελάκη, ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε σενάρια τον έφεραν να εξοπλίζει πολίτες, για να… κυνηγούν λαθρομετανάστες. Όπως είπε, αναφερόταν μόνο στα μέλη του συλλόγου, προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα πολιτικής προστασίας που διαθέτει και η οποία επεμβαίνει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (δασικές πυρκαγιές, πλημμύρες, χιονοπτώσεις), υπό τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας.

ΠΗΓΗ http://www.thestival.gr/

kaliakouda