Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν φανατικός κυνηγός – κάποτε φωτογραφιζόταν δίπλα σε βουβάλια που είχε σκοτώσει – αλλά από τότε που παντρεύτηκε την φιλόζωη Meghan Markle έχει περιορίσει τέτοιες δραστηριότητες

Η Δρ Jane Goodall λέει ότι ο Χάρι μπορεί να σταματήσει το κυνήγι επειδή «δεν αρέσει στη Megan».

Ο πρίγκιπας Χάρι πούλησε ένα ζευγάρι χειροποίητα δίκανα Purdey καθώς προσπαθεί να ευχαριστήσει την ζωόφιλη γυναίκα του Meghan Markle και τα αγόρασε ένας κυνηγός πριν από πέντε μήνες, πριν το ζευγάρι εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο με τον γιο Archie για τον Καναδά και αργότερα μετακομίσει στις ΗΠΑ στο Λος Άντζελες, αναφέρει η εφημερίδα The Sun.

Ο πρίγκιπας Χάρι, φωτογραφήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 με θηρευμένους νεροβούβαλους στο Σαν Λούις της Αργεντινής

Ένας φίλος του ανώνυμου αγοραστή είπε: «Αγόρασε τα όπλα επειδή τα ήθελε, όχι επειδή ανήκαν στον Χάρι, αλλά ενθουσιάστηκε αρκετά όταν το ανακάλυψε.

«Είναι δυο πανέμορφα δίκανα Purdey και είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτά, αλλά δεν είναι το είδος του ατόμου που θέλει να καυχηθεί ότι τα αγόρασε από μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Μιλώντας στους Radio Times την περασμένη εβδομάδα, η ανθρωπολόγος Δρ Jane Goodall είπε για τον Χάρι και τον αδερφό του Γουίλιαμ: «Και οι δύο είναι κυνηγοί. Αλλά νομίζω ότι ο Χάρι θα σταματήσει το κυνήγι γιατί δεν αρέσει στη Μεγκαν. ”

Τον Δεκέμβριο του 2018, κατά τη διάρκεια των πρώτων Χριστουγέννων του ζευγαριού, υπήρχαν φήμες ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα απήχε από ένα παραδοσιακό κυνήγι της Boxing Day, που όμως από πηγές του παλατιού χαρακτηρίστηκαν ως «εντελώς αβάσιμες».

Ο Χάρι, είναι 35 ετών, ωστόσο, απουσιάζει κυρίως από τα κυνήγια στο Balmoral και στο Sandringham, σύμφωνα με το την εφημερίδα The Sun.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δούκας του Σάσεξ είπε σε φίλους ότι «δεν μπορεί να πιστέψει» πώς η ζωή του «έχει αναποδογυριστεί» από τότε που μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Τον Ιανουάριο, η Meghan και ο Χάρι έπληξαν τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και θα μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Αγγλίας.

ΠΗΓΗ -Πληροφορίες mirror.co.uk/

Η συντακτική ομάδα του ΦΥΣΗ TV-www.fisi.tv ©

kaliakouda