Τα δύο οχήματα κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση στον δρόμο Καναλίων- Κεραμιδίου και τη στιγμή που διασταυρωνόντουσαν εμφανίστηκε το κοπάδι από αγριογούρουνα (φωτο αρχείου)

Νύχτα τρόμου για δύο οδηγούς στον δρόμο Καναλίων- Κεραμιδίου

Νύχτα τρόμου για δύο οδηγούς που κινούνταν στον δρόμο Καναλίων- Κεραμιδίου και βρέθηκαν ταυτόχρονα αντιμέτωποι με κοπάδι από αγριογούρουνα.

Επαγγελματίας μετέφερε με ένα μικρό φορτηγό ζωοτροφές, όταν ξαφνικά είδε να ξεπροβάλλουν στον δρόμο τα μεγαλόσωμα ζώα. Τα φώτα πορείας του οχήματος τρόμαξαν τα αγριογούρουνα, ενώ η ψυχραιμία του οδηγού που πάτησε φρένο την κατάλληλη στιγμή συνέβαλε, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς από το αντίθετο ρεύμα διέρχονταν άλλο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, γύρω στις 8.30 το βράδυ, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές που πληθαίνουν για τις «βόλτες» των αγριόχοιρων κατά μήκος των επαρχιακών οδών στην περιφέρεια της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ τα δύο οχήματα κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση και τη στιγμή που διασταυρωνόντουσαν εμφανίστηκε το κοπάδι από αγριογούρουνα.

Από ψυχραιμία και τύχη, οι οδηγοί αντέδρασαν σωστά, καταφέρνοντας να μη μπουν στο αντίθετο ρεύμα, αλλά ούτε και να φύγουν εκτός δρόμου.

Ήταν πολύ εύκολο η οποιαδήποτε στραβοτιμονιά να προκαλούσε μετωπική σύγκρουση και τα οχήματα να βρεθούν εκτός οδοστρώματος, σ’ έναν δρόμο που σε πολλά σημεία εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς.

Τα αγριογούρουνα συνέχισαν την τυφλή πορεία τους ανενόχλητα, ενώ οι δύο οδηγοί για αρκετή ώρα σταυροκοπιόντουσαν για την τύχη που είχαν να μην τραυματιστούν.

Το φορτηγό του επαγγελματία υπέστη μικρές υλικές ζημιές, ενώ στο άλλο όχημα δεν καταγράφηκε τίποτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που τα αγριογούρουνα προκαλούν ατυχήματα, καθώς κατά διαστήματα καταγράφονται «βόλτες» κοπαδιών μέσα στους δρόμους προκαλώντας τον τρόμο των οδηγών.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr/

kaliakouda