Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Σε μια υπέρλαμπρη εκδήλωση με πλήθος καλεσμένων, ο Σταύρος Αθανασίου Πρόεδρος του Σύλλογου Ελληνικής Ιερακοθηρίας – Association of Hellenic Falconry παρέλαβε με μεγάλη τιμή το βραβείο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Be Active που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ,για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούν για 8 συναπτά έτη στον Διομήδιο Βοτανικό Κήπο με ήδη πάνω από 100.000 μαθητές επισκέπτες.

Είναι η μεγαλύτερη προσέλευση μαθητών σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα που έχει καταγραφεί ποτέ στην χώρα μας και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.Η δυναμική της Ιερακοθηρίας στο κομμάτι της βιωματικής εκπαίδευσης είναι μοναδική δίνοντας στα παιδιά ρεαλιστικά εφόδια για την συνύπαρξη τους με την άγρια πανίδα. Συνεχίζουμε BE ACTIVE ….πετώντας !!!!!

#Beactive#Falconry#Education

Ευχαριστώ την αγαπημένη Βούλα Πατουλιδου για την τιμή να μου παραδώσει η ίδια την πλακέτα αναφέρει ο Σταύρος Αθανασίου στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενώ μας έκανε γνωστό ότι το πρώτο επεισόδιο από την σειρά των ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιερακοθηρία και τις εφαρμογές της ,είναι πλέον διαθέσιμο. Είναι ένα 15λεπτο απόσπασμα από το κύριο μάθημα,με τονισμένα κάποια βασικά σημεία.Δείτε το:

ΠΗΓΗ Σύλλογος Ελληνικής Ιερακοθηρίας – Association of Hellenic Falconry

kaliakouda